Певицата Адел оглави британските класации за албуми и сингли, съобщиха

...
Певицата Адел оглави британските класации за албуми и сингли, съобщиха
Коментари Харесай

Адел оглави британските класации за албуми и сингли

Певицата Адел оглави английските ранглисти за албуми и сингли, оповестиха международните осведомителни организации, като цитираха формалната компания, която следи продажбите и сформира чартовете.

Изпълнителката си обезпечи шампионата с новия си албум "30 ", който излезе на пазара на 19 ноември. От албума на Адел за интервала на отчитане са продадени 261 000 копия.

С това достижение в първата седмица от стартирането на "30 " английската певица "счупи " върха на завърналата се на музикалната сцена шведска група АББА, която регистрира 204 000 продадени бройки от новия си албум "Voyage " незабавно след излизането му на пазара при започване на ноември.

Второ място в албумния чарт на Англия е за Ед Шийран с "= " ( "Equals "), а след него се подрежда АББА с "Voyage ".
Четвъртата позиция е за групата "Оейзис " с продукцията "Knebworth 1996 ", съдържаща осъществявания онлайн от концерт в английския град Небуърт преди двадесет и пет години.

Челната петица на чарта се добавя от Робърт Плант и Алисън Краус с тавата "Raise the Roof ".

Адел остава за шеста поредна седмица отпред на английската ранглиста за сингли с пилотното парче от "30 " - "Easy On Me ". Изпълнителката заема също втора и четвърта позиция в подреждането надлежно с песните "Oh My God " и "I Drink Wine ", които също са включени в новия албум.

На третата позиция съумява да се вмъкне Ед Шийран с "Shivers ". Той е и на пето място в английския чарт за сингли с "Bad Habits ".

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР