Певецът Уин Бътлър от канадската група Arcade Fire, която е

...
Певецът Уин Бътлър от канадската група Arcade Fire, която е
Коментари Харесай

Уин Бътлър от групата Arcade Fire отрече да е насилвал сексуално жени

Певецът Уин Бътлър от канадската група Arcade Fire, която е на турне, отхвърли обвиняванията в полово принуждение и непочтено държание от 2015 година до 2020 година съгласно четири анонимни изказвания, публикувани от музикалния уебсайт Пичфорк, заяви Агенция Франс Прес, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той удостовери, че е имал връзки с четирите дами, отправили обвиняванията, само че твърди, че те са били по взаимно единодушие.
" Никога не съм докосвал жена срещу волята й ", споделя Уин Бътлър в изказване за Пичфорк. " Въпреки че всички тези връзки бяха по взаимно единодушие, откровено скърбя за всички, които съм наранил с държанието си ", прибавя той и загатва, че е имал проблеми с меланхолия и алкохол.

Една от хипотетичните жертви, небинарно лице, което през 2015 година е било на 21 години, твърди, че е било полово насилвано от артиста, който е бил на 34 години, оповестява американската медия.

Тази жена твърди, че Уин Бътлър е плъзнал ръката си под панталона ѝ, до момента в който са пътували с кола, а по-късно и в жилището ѝ.

Три дами на възраст сред 18 и 23 години в интервала 2016-2020 година разказват също " непристойни " връзки заради " разликата във възрастта, динамичността на силата и подтекста ". По това време звездата, на която са били почитатели, е била на възраст сред 36 и 39 години.

Съоснователката на групата и брачна половинка на Уин Бътлър - Режин Шасан, твърди, че " той в никакъв случай не би докоснал жена без нейно единодушие и е сигурна, че в никакъв случай не го е правил " в друго изказване за Пичфорк.

Обвиненията се появиха дни преди групата да стартира новото си турне в Дъблин, Ирландия, във вторник.

" Аркейд файър " се завърнаха през май с албума " We ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР