Певецът Рики Мартин отвори вратите на имението си в Лос

...
Певецът Рики Мартин отвори вратите на имението си в Лос
Коментари Харесай

Рики Мартин показа луксозния си дом

Певецът Рики Мартин отвори вратите на имението си в Лос Анджелис . В него той живее с към този момент законния си брачен партньор Джуан Йосеф и с техните близнаци.

 Рики Мартин към този момент е омъжен мъж
Рики Мартин към този момент е омъжен мъж

Певецът скрито се е венчал за колегата си

Изпълнителят демонстрира освен своята сбирка с награди Грами, само че и кухнята, всекидневната, частния кино салон и арт студиото. Освен това, в голямата къща има освен просторни пространства , скъпи мебели и уреди, само че и предмети със сантиментална стойност.

 Снимка 335130

Така в центъра на огромната всекидневна е сложена маса на 25 години . Именно тогава Рики Мартин е купил първото си жилище. И до момента я придвижва във всеки собствен нов дом и около нея се събира с родственици и другари.

Просторен хол с мека мебел, предразполагаща към същински релакс. Огромни прозорци с панорама към природата във вътрешния двор. Това може да е обичаното място на фамилията, само че Рики Мартин не отхвърля, че най-вече време прекарват в кухнята .

 Снимка 335132

Повечето стени са декорирани с картини, дело на Йосеф. Певецът пък е горделивост демонстрира по този начин мечтания си гардероб, в който се усеща ужасно около всички облекла и обувки.

А банята на имението несъмнено е един от най-забележителните акценти в него - с размери на лондонски апартамент и доста стъкла. Дворът наподобява по-скоро на дребна тропическа гора и е обичано място за игра на децата. А Рики Мартин и Джуан обожават да прекарват вечерите си около дзен огнището.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР