Певецът Орлин Горанов съвсем не е първата звездна персона, дистанцирала

...
Певецът Орлин Горанов съвсем не е първата звездна персона, дистанцирала
Коментари Харесай

Орлин Горанов е на нож с брат си Иван

Певецът Орлин Горанов напълно не е първата звездна личност, дистанцирала се от свои родственици. Малцина знаят, че артистът и водещ на новото предаване на Българска национална телевизия „ Последният печели “ от години е в обтегнати връзки с брат си.

Подобна е историята и на Христо Стоичков с неговия по-малък брат Цанко, на Димитър и Асен Бербатови, на Димитър и Петър Рачкови, както и на Ани Салич и нейния батко Антон, написа вестник Ретро.

За да удостовери, че не поддържа връзка със личния си брат, Горанов не написа нито дума за него и в биографичната си книга, която скоро пусна на пазара. Поводът роднините да се смразят бил, че Иван Горанов преди време имал афинитет към хазарта. Когато пристигнали измененията в България, обичал да взема пари назаем, само че откакто не върнал част от борчовете си, ядосани негови другари го дали на прокурор. Те твърдели, че той им заречен да влага парите им в градеж, а това по този начин и не се осъществило. Баткото на артиста попаднал в полезрението на правосъдните органи, а Орлин не поискал да го отбрани.

„ Не подкрепям контакти с брат ми. Не искам и да ме забърквате в каквото и да е по тематиката “, разяснява артистът преди време, когато родственикът му се забърка в съществени кавги. Въпреки че от този момент е изтекла доста вода, двамата въпреки всичко не могли да намерят път един към различен. В момента Иван имал личен бизнес и не се чувал въобще с по-малкия Орлин. Братя Горанови не водели открити разногласия нито за завещание, нито за пари, както се случва в множеството семейства. Просто не контактували, не си споделяли и не се събирали край трапезата даже по празници. Най-близкият човек на артиста продължава да е неговата брачна половинка Валя, с която предходната седмица отпразнуваха своята перлена женитба – или 30-годишнина от брака.

Двамата имат една-единствена щерка – хубавицата Жаклин, която от известно време живее във Виена. Орлин и брачната половинка му постоянно пътуват до Австрия, с цел да ѝ гостуват, а там наследничката на гласовития реализатор също се занимава с музика и е диджей в прочут клуб. Като дребна свирела на пиано, на китара, дори и на барабани, само че микрофон по този начин и не сграбчила. Надеждата на Горанов била в бъдещите внуци, които с жена му Валя очаквали с неспокойствие.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР