Певецът Орхан Мурад отправи гневно послание от профила си в

...
Певецът Орхан Мурад отправи гневно послание от профила си в
Коментари Харесай

Орхан Мурад с остро изказване срещу коментиращите Сузанита

Певецът Орхан Мурад насочи яростно обръщение от профила си в обществената мрежа. Чрез общественото си изявление той отбрани щерка си Сузанита. С обидни реплики и изострен звук Орхан Мурад осъди мненията по адрес на изгряващата изпълнителка, отправени от психологът и някогашен заместник-председател на Агенцията за протекция на детето Христо Монов и поп-фолк певицата Кали в утринния блок на bTV преди два дни.
Личността на 14-годишното момиче от асеновградския квартал Долни Воден бе разисквана в предаването, в което бе засеганата тематиката „ Еднакво ли се ползва за всички законът, като става въпрос за отбраната на децата “.
" Кой беше този, който гостуваше на Хекимян по bTV, дружно с Кали в „ Тази заран “ и напълно безконтролно се изцвъка на тематиката Сузанита “, стартира гневният пост на Орхан Мурад. И продължава с думите: „ Че видите ли - родителите й трябвало да се глобят с хиляди левове зaтова, че тя си надула устните със силикон. Ами в случай че не е правилно, бе, задn*к?! Ти ще ми платиш ли хиляди левове? Говорите с г*зовете си. И във „ ВИП Брадър “ щеше да взе участие. Даже и хонорар й дефинираха и какво ли не! А, бе, спрете се, бе! Гледайте родината отива на кино! А вие единствено цвъкате ли, цвъкате словесни изпражнения и се занимавате с нелепости. И на Хекимян писах - другари сме във фейса, само че не ми отговори. Е! Нали стана забавно предаване - м*ната му, че за следващ път незаслужено се засегнаха почтени хора! Жалко за тази страна и за този народ! “, възмущава се огорчено артистът.
Казусът за обсъжданата тематика е предизвикан от наложена санкция на сина на Кали – Георги. По думите й, той е пътувал в кола с още трима младежи, когато за инспекция ги спряла полиция. Причината била прекосяване напряко, при светлинен зелен сигнал за завой наляво. В тази връзка певицата изрази мнение, че Законът в България не е идентичен за всички. „ Глобяват сина ми, а оставят деца на по 14 година – 15 година в 4 ч. сутринта по морето да вървят пияни и дрогирани по клубове. “, сподели Кали.
Христо Монов попита за какво виновните органи не са се самосезирали до момента по случая Сузанита, която, съгласно него, „ взривява нравствените правила в страната “. Той сподели, че по Закона за протекция на детето родители й могат да бъдат глобени с санкция в размер на 3000 лв.. „ Да си показваш някои елементи от тялото на 14 година не е независимост на словото, а е нарушаване на Закона и на нормите на морала “, изясни в умозаключение Монов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР