Певецът Нийл Даймънд съобщи, че се пенсионира от турнетата и

...
Певецът Нийл Даймънд съобщи, че се пенсионира от турнетата и
Коментари Харесай

Нийл Даймънд се пенсионира заради заболяване

Певецът Нийл Даймънд заяви, че се пенсионира от турнетата и концертите откакто му е била сложена диагноза за болест на Паркинсон. 

Даймънд, който навърши 77 години преди дни, анулира плануваните си осъществявания в Австралия и Нова Зеландия по рекомендация на лекарите. 

Изпълнителят на " The Solitary Man " организираше турне във връзка 50-ата си годишнина на сцената. В изказване до феновете той споделя, че е взел решението с голямо нежелание и отчаяние. " За мен беше толкоз огромна чест да представям моите концерти пред аудитория в последните 50 години ", споделя той. " Моите най-искрени извинения на всички, които са си купили билети и са възнамерявали да дойдат на идните концерти ", продължава Даймънд. 

Препоръката на лекарите се дължи на прогресивния темперамент на заболяването на Паркинсон, която може да се развие в тремори, компликация на пациента да се движи, промени в говора и загуба наизуст. 

Нийл Даймънд има продадени над 130 млн. албума по света. Очаква се той да получи премия за повсеместен принос на церемонията за връчване на " Грами " в неделя. 

Приятели и почитатели показаха поддръжката си към артиста и изрекоха най-хубави пожелания в обществените мрежи. Сред тях са и певицата Нанси Синатра, музикантът Джон Гибсън. 

 

#Neil Diamond So,so sorry to hear about the great Neil Diamond’s illness. I’m rooting for you Neil! Fight on from another Brooklyn boy!

— Barry Manilow (@barrymanilow) January 23, 2018

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР