Певецът Миро разкри, че изминалата година е най-добрата му досега,

...
Певецът Миро разкри, че изминалата година е най-добрата му досега,
Коментари Харесай

Миро: Преборих се с алкохолизма и искам да помогна на другите - slava.bg

Певецът Миро разкри, че миналата година е най-хубавата му до момента, тъй като е съумял да се пребори с алкохолна взаимозависимост.

"Изминаващата година беше доста ползотворна за мен, тъй като се преборих с тази взаимозависимост от алкохола ", сподели той в предаването на бТВ 120 минути.

"Пиех общоприетоо като българите, в един миг аз като се изключи че пиех, когато съм ядосан, го правех и когато съм радостен, и когато съм печален. Думата взаимозависимост настава тогава, когато се освободиш от нея ", сподели Миро. Той е усетил сериозността на казуса си през януари тази година.

"Прекарах една цяла нощ в молитва, тъй като ми беше доста зле поради проблем с алкохола, тъй като пих цяла нощи си споделих, че не може по този метод. Казах си: Или загивам от това, тъй като този табиет ще се трансформира и към този момент ме характеризираше като персона, или ще се измъкна ", показа актьорът.

Той призна, че при него не е било обикновено, по време на присъединяване не е пиел, само че като е знаел, че му остават единствено 40 минути, е започвал, а главното е било бира.

"Не единствено твърдият алкохол може да повлияе, само че и лекият, в случай че е в огромно количество ", акцентира Миро.

"Методично пиех и това беше всекидневие ", показа още артистът. "Работата е доста зле, когато започнеш да криеш от себе си количеството алкохол, което си изпил. Методично си изхвърлях бутилките, в случай че ги бях събрал на едно място, можеха да създадат една торба с бутилки, изпита за 24 или 48 часа. А те са цялостни с отрова, която замъглява мисълта ", показа артистът.

"След молитвата към Бог, аз стопирах да пия и в този момент благодаря, че съм изтрезнял всеки ден ", сподели още Миро.

Той съобщи, че споделя тази тежка история за борбата с алкохола, с цел да помогне на други хора в неговата обстановка. Миро изясни, че през днешния ден към този момент не използва алкохол и не желае в никакъв случай да се връща към тази взаимозависимост.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР