Певецът Миро показа съпругата Ели, с която празнуват четири години

...
Певецът Миро показа съпругата Ели, с която празнуват четири години
Коментари Харесай

Моден гаф! Миро показа зърна

Певецът Миро сподели брачната половинка Ели, с която честват четири години от своята женитба на обичания на артиста остров Корфу. Изпълнителят нееднократно е поделял, че половинката му, която работи като началник на ресторант в Лондон не обича показността и ненавижда да се вижда в медиите. Заради Миро обаче хубавицата е направила изключение и той на няколк пъти я сподели на феновете си, като придружи фотосите с благи думи и доза смях.



За фамилията пътуването до южната ни съседка се трансформира в традиция през месец август, откакто точно там си споделиха заветното „ да “, освен това в къщата на фантазиите си-дома, в който е отсядал писателят Джералд Даръл и който го е въодушевил да напише „ Моето семейство и други животни “.



Изпълнителят на „ Някога преди “ радва почитателите си онлайн с ежедневни фотоси от приказното място, само че в желанието ди са покаже всичко допусkа фешън гаф, като се появи в транспарантна риза, под която прозираj гърдите му. Подобно облекло бе съвременно много обратно във времето, когато Миро е бил дете в Добрич, само че сигурно не отива на одобрен реализатор.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР