Певецът Миро, който е познат най-вече като Миро от несъществуващия

...
Певецът Миро, който е познат най-вече като Миро от несъществуващия
Коментари Харесай

Миро разказа доста стряскаща лична история

 Певецът Миро, който е прочут най-много като Миро от несъществуващия към този момент дует  " Каризма ", неотдавна призна нещо доста разтърсващо за себе си, от което почитателите му тръпки ги побиха.

Като дребен изпълнителят едвам не си докарал съдбовен край по допустимо най-нелепия метод - с бутилка бира. Признанието е на самия Миро пред Ники Кънчев в Topnovini.bg.

Историята е повече от потресаваща. Както към този момент стана ясно, обичаната напитка на Миро като дете била бирата. Веднъж обаче, вместо бира, той си налял в гърлото отровна течност, която едвам не изгорила вътрешностите му.

" В търсене на бира откривам една бутилчица. Отварям я и я изпивам, а в нея се оказва, че има напълно друго вещество, което изгаря вътрешните органи. Бил съм в положение да си отида от този свят, а лекарите от незабавното поделение не са давали кой знае каква вяра на майка ми, при което тя, като безбожник, стартира да споделя: " Ако има Господ, избави детето ми, давам ти първородния си наследник ", признава Миро пред тв водещия.

И направи още по-потресаващо допълнение в историята: в оня миг баба му доналяла масло в огъня с думите: " А, не, мамо, не се притеснявай - друго ще имаш ". Миро не е търсил умишлено Бог, само че обещанието на майка му било доста мощно.

" В момента, в който съм оживял, все едно ДНК-то ми е било пренаписано да съм друг ", хвърли в шок още Миро, който не стартира деня си без молитва и признателност, че е жив, написа още " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР