Певецът Миро, който е и треньор в актуалния 10-ти сезон

...
Певецът Миро, който е и треньор в актуалния 10-ти сезон
Коментари Харесай

Миро се облиза за 350 хил. лв. печалба

Певецът Миро, който е и треньор в настоящия 10-ти сезон на Гласът на България по bTV, е хвърлил око на най-голямата зала у нас – „ Арена София “.

 

Преди няколко дни той разгласи, че ще приключи там турнето си „ Най-доброто от “ с концерт на 17 април идната година. Така и не излиза наяве обаче дали ще успее да я изпълни, поради обстоятелството, че залата е с потенциал от 15 000 индивида. Негови сътрудници издават, че го е поблазнила опцията да прибере много положителни пари – при междинна цена на пропуските от 40 лв., това прави общо 600 хиляди лева доход от спектакъла, от които чистата облага ще се равни на близо 350 бона, пресмятат от музикалния отрасъл.

 

Очевидно това, че турнето на артиста върви добре за момента, му дава вяра, че ще успее да продаде билетите и за огромния концерт. До този миг той не е излизал на сцената на залата със лично шоу, само че явно разчита и на bTV да ударят едно рамо с реклама. Неслучайно Миро одобри да пее на празненството на медията за старта на новия тв сезон при започване на есента.

 

Запознати напомнят, че сътрудника му Любо Киров съумя да изпълни залата преди две години, даже и без помощта на малкия екран. Той стана треньор в „ Гласът “ в разгара на пандемията и реши да прави концерт в „ Арена София “, която по това време се споделяше „ Арена Армеец “. След помощта на bTV с рекламата, залата се пръскаше по шевовете от почитатели. Тази есен Любо продаде три следващи концерта в зала 1 на НДК, което на процедура значи 12 хиляди билета.

 

Концерт в Арена София е правил и Влади Ампов – Графа, до момента в който бе наставник в шоуто на bTV, а преди няколко месеца се изсили с шоу на стадион Васил Левски. Очевидно малкия екран е трамплин към тази сцена.

Инфо: Уикенд

Тагове: Миро певец „ Арена София “ печалба btv гласът на българия Любо Киров Влади Ампов - Графа
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР