Певецът Лазар Кисьов шокира с признание. Изпълнителят на „Пайнер“ без

...
Певецът Лазар Кисьов шокира с признание. Изпълнителят на „Пайнер“ без
Коментари Харесай

Лазар Кисьов: Мастурбирам През Ден

Певецът Лазар Кисьов шокира с самопризнание. Изпълнителят на „Пайнер“ без задръжки призна, че се самозадоволява много почтено. „Зависи за какъв секс става въпрос. Ако е с различен човек е по-рядко, тъй като си ги сортирам, само че в случай че е със себе си – честичко е. Не всеки ден, само че най-малко през ден, обичам да си лежа в леглото, когато го правя“, съобщи Лазар във „Famous VOX“, където гостува с плеймейтката Анна-Мария Чернева.

В предаването Кисьов съобщи, че в действителност не пътува толкоз доста, колкото си мислят хора. „Може би 3 месеца в годината съм отвън България. Не пътувам с гадже, а с другари. Защо съм самичък на фотосите? Защото това е моят инстаграм, а и не всички обичат да се снимат“, показа артистът.

@lazarkissiov и @annamariacherneva бяха наши посетители #radio #vox #famousvox #famous #music #playmate #boy #girl #instagood #like4like

Публикация, споделена от Famous VOX (@famousvox) на Фев 6, 2018 в 1:58 PST

Той е безапелационен, че няма да чества идния Свети Валентин. „Ще бъда на работа, а по-късно у дома. Не съм влюбен и няма какво да чествам. Иначе съм плакал доста от обич, случвало се е даже да отслабна доста от любовна мъка“, прям е изпълнителят.

На въпрос дали си „пипа“ фотосите в инстаграм е безапелационен, че само с цветовете си играе. Предизвикан от фенове той захвърли облекла и сподели плочките си.



ЛАЗАР КИСЬОВ КОПИРА ГРИШО

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР