Певецът Константин влиза с гръм и трясък в продуцентството. След

...
Певецът Константин влиза с гръм и трясък в продуцентството. След
Коментари Харесай

Константин Дири Новата Преслава

Певецът Константин влиза с гръм и тропот в продуцентството. След като напусна “Пайнер”, изпълнителят на “Черна роза” сътвори своя компания. Тя носи името “Фирмата”, а от няколко дни брадърът се заема с тежката задача да открие новата Преслава.

Коцето разгласи кастинг за музикални гении, които да се включат в новата му компания. Мускулестият артист събира сериозен екип, с който да движи “Фирмата”. Хората на Коцето са на “ти” с продуцентството и имат връзки на всички места.

“Професионалистите, които ще ви отведат до върха, към този момент са на линия и чакат да бъдат зашеметени от вашия гений! Затова стягайте гласа, оправяйте прическите, записвайте видеата и самоуверено напред към огромната сцена”, гласи известието на Коцето към гениите, които желаят да се причислят към него.

Намерението на брадъра да дири нешлифовани диаманти никак не се харесва на “Пайнер”. Бившите работодатели на Коцето са гневни, че може да отмъкне гениите под носа им. Както е известно, Коцето напусна “Пайнер” с гръмък скандал. Брадърът изкара дълги години във компанията на инженер Митко Димитров, само че двамата не се схванаха и хитовият реализатор бе заставен да се махне от вървежната компания.

По информация на “България Днес” Константин влага сериозна сума в новото си начинание. Той влага част от извоюваните в годините пари за чисто ново студио. Обещава на всеки от влезлите в компанията му, че ще ги направи звезди и славата напълно скоро ще ги застигне.

Откакто напусна “Пайнер”, графикът на Коцето е препълнен. Той има участия през вечер. Освен всичко друго целият хонорар влиза в джоба му, а не както преди да го дели с шефовете си.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР