Певецът и участник в „Като две капки вода“ Папи Ханс

...
Певецът и участник в „Като две капки вода“ Папи Ханс
Коментари Харесай

Папи Ханс спира с пеенето

Певецът и участник в „ Като две капки вода “ Папи Ханс загуби татко си след борба с рака. Изтъкнатият стихотворец, критик и преводач Владимир Трендафилов умря едвам на 63 години. Синът му, който е прочут със занимателните си части, показа, че приключва за дълго изявите си на сцена. Неведнъж пародиите на изпълнителя на „ Кекс “ са ставали мотив за напрегнати диалози сред него и баща му. Трендафилов се опитвал да го насочи в вярна посока, само че най-после вдигнал ръце и приел ексцентричната визия и занимания на наследника си.

Причината за ранната гибел на интелектуалеца е онкологично заболяване, което той отключва след отварянето на досието му, когато беше посочен като помощник на Държавна сигурност. Преди две години стана ясно, че той е бил вербуван като сътрудник Богдан и макар поддръжката, която получи от сътрудниците си, той не съумя да се оправи със напрежението и нападките по собствен адрес.

Само преди броени дни Константин трогна феновете на Нова тв с прочувствено послание. Той се обърна на два пъти към татко си и акцентира, че е с него и доста го обича, без да обясни повече детайлности за посланието си. Малко по-късно се разбра, че точно тогава са били последните часове за професора. В негова памет бившето гадже на рапърката Дара счита да зареже нелепостите и да остави в предишното музикалното си творчество. „ Ако в миналото въобще пропея още веднъж, ще направя по този начин, че той да се гордее с мен. Жалко, че не съумях да го сторя приживе “, разкрива тъгата си Папи Ханс.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР