Певецът и поет Константин Трендафилов, който е известен в публичното

...
Певецът и поет Константин Трендафилов, който е известен в публичното
Коментари Харесай

Гласят Папи Ханс за победител във VIP Brother

Певецът и стихотворец Константин Трендафилов, който е прочут в общественото пространство повече като Папи Ханс е нагласеният победител във VIP Brother.
Тази мълва интензивно се носи в средите още откогато е почнал формата. Папи е любимецът на продуцентите и все още е най-пазеният състезател в шоуто. Особени компромати против него не са предавани, а занапред позитивните сюжети, които ще го доведат до победа се зареждат в плейлистата на продукцията.
Тази позиция поддържа и Нора Недкова. Плеймейтката, която първа напусна VIP Brother изясни след напускането си, че в Къщата Папи Ханс е най-играещият участник. " Той непрестанно прави нещо, желае да е център на внимание, чуди се какво да стори, с цел да го дадат в позитивна светлина камерите и да се харесва на съквартирантите ", изяснява на висок глас русокоската, написа HotNews.
Към момента вотът на публиката е единомислещ, че победител би трябвало да е Валентин Кулагин. Гримьорът от съветски генезис, който е дежурният номиниран от съквартирантите, към този момент няколко пъти демонстрира, че събира най-вече позитивен избор за оставане в Къщата на VIP Brother.
На последния елиминационен лайв Ники Кънчев приключи шоуто с думите, че един от номинираните играчи е с най-голям рейтинг - над 80%. Тези думи се отнасяха точно за индивида, който смъкна всички маски в риалитито този сезон. Едва ли готвачката Божана е имала такава забележителна фенска поддръжка, разясняват фенове на продукцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР