Певецът и носител на „Грами” Ар Кели прекъсна мълчанието, след

...
Певецът и носител на „Грами” Ар Кели прекъсна мълчанието, след
Коментари Харесай

Ар Кели се разплака в телевизионно интервю: Това не съм аз!

Певецът и притежател на „ Грами” Ар Кели прекъсна мълчанието, откакто бе упрекнат в полово посягане.

" Не съм направил това. Това не съм аз! Боря се за живота си ", сподели той в първото си телевизионно изявление за предаването „ Тази сутрин” на Си Би Ес.

Прокуратурата му повдигна 10 обвинявания за полово посягане, откакто беше упрекнат от четири дами, три от които - малолетни. Той не се призна за отговорен и бе пуснат на независимост под парична гаранция. Ако бъде наказан, Ар Кели може да получи присъда от три до седем години затвор за всяко закононарушение.
Ар Кели излезе от пандиза против гаранция от 100 000 $ Сумата е платена от жена, показала се за другарка на артиста
Случаят идва, откакто през 2002 година R&B артистът бе задържан за детска порнография. Той взел участие във видео с малолетно момиче. Тогава му бяха повдигнати 21 обвинявания. В последна сметка правосъдните заседатели заключиха, че не могат да потвърдят, че момичето от видеото е малолетно и Ар Кели бе оневинен.

В изявлението си пред Гейл Кинг той твърди, че предходните обвинявания се употребяват и в настоящия развой.

" Те се връщат в предишното ми и се пробват да прибавят всичко към протичащото се в този момент, с цел да убедят хората”, сподели Ар Кели.

Звездата отхвърли и обвиняванията в документален филм за него, в който се твърди, че е държал дами срещу волята им. Взел телефоните им и не им давал храна.
Обвиниха артиста Ар Кели в полово принуждение Някои от похищенията са осъществени над малолетни
„ Колко неуместно би било това за мен, поради предишното ми и всичко, през което съм минал. Колко малоумен бих бил, с цел да го направя”, попита Ар Кели, призовавайки хората да проявят здрав разсъдък.

„ Забравете блоговете, забравете какво чувствате към мен. Мразете ме, в случай че желаете! Обичайте ме, в случай че желаете! Но използвайте здравия си разум”, прикани артистът.

„ Колко неуместно би било тъкмо в този момент да реша, че би трябвало да бъда страшилище и да държа девойките срещу волята им, оковани в мазето ми. Това не съм аз!”, сподели Ар Кели, след което се разплака.



Цялото изявление с него ще бъде излъчено в утринното предаване на Си Би Ес в две елементи в сряда и четвъртък. Гейл Кинг интервюира и две дами, които живеят с Ар Кели. Родителите на едно от девойките настояват, че щерка им е държана срещу волята й и също дадоха изказване. По думите им върху нея от години е упражняван тежък душевен тормоз от страна на R&B звездата.

„ Ар Кели е измамник, манипулатор и социопат, който би трябвало да бъде изправен пред съда. Всички тези жертви и техните родители не лъжат”, споделят родителите на момичето.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР