Певецът и актьор Орлин Павлов от няколко месеца е лудо

...
Певецът и актьор Орлин Павлов от няколко месеца е лудо
Коментари Харесай

Орлин залюби Даяна

Певецът и артист Орлин Павлов от няколко месеца е бясно влюбен по колежката си Даяна Ханджийска. Сценична целувка поставила началото на лудата им любовна история, научи HotArena .

От екипа на сериала „ Скъпи наследници ” малко късно се усетили какво става. Актьорът и колежката се държали сепнато в компанията един на различен, а ласките по сюжет постоянно излизали малко отвън строя.

„ Хващаше се, че прехвърчат искри, двамата бяха много смутени от това, което им се случва. Разбрахме, че се харесват, само че никой не предполагаше, че се виждат и в живота ”, разкриват от снимачния екип.

„ Засега не диря мъж и не мисля, че е належащо. Ще се появи, когато би трябвало ”, съобщи преди време Даяна Ханджийска. Тя нито отхвърля, нито се хвали, че е с Павлов.

Певецът също е много сбит.

На въпрос дали са гадже с колежката му от „ Скъпи наследници ” Орлин Павлов споделя единствено „ Не желая да приказвам за персоналния си живот ”. Певецът прекара няколко месеца самичък, откакто се раздели с манекенката и актриса Лина Роскин.

Причината за края на връзката им беше разликата в годините. Докато Павлов гони 40 и мечтае за деца и семейство, приятелката му избира купоните и заниманията до зори.

Преди това музикантът имаше дългогодишна с танцьорката Яна Акимова. Двамата обаче се разделиха преди години, а към днешна дата тя е щастливо омъжена за Петко Димитров, от който има и две деца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР