Певецът и актьор Орлин Павлов е обсебен от идеята за

...
Певецът и актьор Орлин Павлов е обсебен от идеята за
Коментари Харесай

Орлин Павлов сънува извънземни, актьорът е обсебен от идеята за космически разум

Певецът и артист Орлин Павлов е захласнат от концепцията за галактически разсъдък. Звездата от новия сериал на Би Ти Ви „ Скъпи наследници ” има вяра в извънземни, които са населили сънищата му. „ Случва ми се да сънувам НЛО по цели нощи. Толкова е реалистично, че като че ли е филм ”, издава Орлин.  

Манията му по другопланетния разсъдък пристигнала от тийнейджърските години. Преди съвсем 25 лета Павлов видял обекти е небето, за които през днешния ден е съвсем сигурен, че не са със земен генезис.

„ Бях на екскурзия в Рилските езера през лятото на 1992 година – аз, вуйна ми и братовчед ми. Тъкмо взехме решение да си лягаме и небето бе огряно от някаква странна светлина. Над планинските чукари и езерата започнаха да се движат с висока скорост разнообразни по цвят светлини, които описваха неправилна парабола. Уплаших се, тъй като не желаех извънземни да ме отвлекат за опитно зайче. После доста пъти съм разказвал на хората, само че никой не ми има вяра и до момента ”, показа потрепервайки от загатна за този ден Орлин.

Разказът му продължава с уверението, че в деня след странната среща с извънземни е имало изобилен метеоритен дъжд. Космическата картина е едно от най – красивите неща, които Орлин Павлов е виждал през живота си и самият той съумял да преброи повече от 600 падащи звезди и да си пожелае повече от 600 стремежи, написа " Уикенд ".

„ От този миг нататък започнах да имам вяра, че в действителност има извънземни в Космоса. И в този момент се опасявам, когато се присетя, че в действителност не сме сами. Ами в случай че дойдат да те отвлекат…? Представяте ли си, да вършат опити с теб, да те извиват на всички страни, с цел да видят какво ще стане. Страшно си е ”, заключава артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР