Певецът и актьор Брус Джонсън идва у нас за второто

...
Певецът и актьор Брус Джонсън идва у нас за второто
Коментари Харесай

Михаела Филева ще бъде специален гост на Васил Петров в „СИНАТРА:ВЕГАС“ 2

Певецът и артист Брус Джонсън идва у нас за второто издание на хитовия театър на 12 ноември

След големия триумф на блестящия театър „ СИНАТРА:ВЕГАС “ в края на 2017 г.  легендата на джаза в България Васил Петров към този момент приготвя ново грандиозно шоу за феновете на изящната музика. На 12 ноември 2018 година от 20 ч. зала 1 на НДК още веднъж ще се трансформира в първокласен джаз клуб за второто издание на „ СИНАТРА:ВЕГАС “.

През декември 2017 година Васил Петров показа извънреден театър с авторски аранжименти на безконечните шлагери на Франк Синатра, в компанията на Биг Бенда на Българското Национално Радио и съпроводен от театрални резултати, бистър тон и картина, истинска сценография и хореография, както и впечатляващи осъществявания на специфичните посетители. Представлението провокира възторг измежду феновете и това го подреди до най-запомнящите се събития през миналата година.

Този ноември следва още едно извънредно шоу в стила на Лас Вегас от началото на 60-те години – микс от суинг, джаз и боса нова, допълнен от кордебалет в съвременни театрални костюми в стила на фамозните „ The Rockettes ” и типичния за Вегас „ Las Vegas Show Girls ”. В „ СИНАТРА:ВЕГАС “ 2 специфичен посетител още веднъж ще бъде артистът и звезда на блус и соул музиката Брус Джонсън (САЩ). Този път театрална партньорка на Джонсън и Петров ще е поп изпълнителката Михаела Филева, а публиката я чака среща с още изненадващи звезди, които с изключение на като артисти, ще блеснат на сцената и като танцьори, комедианти и артисти.

Музиката в „ СИНАТРА:ВЕГАС “ 2 ще е под съпровода на „ All Stars Биг Бенд ”, с диригент Антони Дончев, в който влизат едни от най-хубавите джаз музиканти на България. Режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, идеята  за спектакъла е на Маргарита Тошева, която е и негов продуцент.

Билетите са в продажба на цени от 30, 40, 50, 60 и ВИП – 80 лв., в мрежата на ticketportal.bg и Билетен център НДК.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР