Певецът Галин направи изненадващо признание за живота си. Той споделя

...
Певецът Галин направи изненадващо признание за живота си. Той споделя
Коментари Харесай

Певецът Галин призна: Щял да бъде на мястото на ергена Евгени, но отказал

Певецът Галин направи изненадващо самопризнание за живота си. Той споделя за огромно изменничество в любовта, което му се е отразило извънредно зле на душeвността. Разкри, че е бил по отношение на доста известна жена.

Изпълнителят не крие какви корекции си е правил и споделя, че не може да разбере сътрудниците си, които крият интервенциите, в случай, че на остарели техни фотоси се вижда по какъв начин са изглеждали.

Галин изненада и с признанието, че е получил покана да бъде вторият ерген в паметното риалити “Ергенът ”. Оказа се, че е огромен почитател на шоуто, само че изясни съображенията си, заради които е отхвърлил тази концепция и покана, написа Lupa.
 
                             

“Имах оферти от продуцента, който извънредно доста почитам. Но, не, аз не се виждам в подобен вид излъчвания. Не е моето това. Особено доста не ми харесва дозата на игра, има го… Това не значи, че не ми е забавно. Но си има доза спектакъл и доза фалшименто. Не имам вяра, че всички тези девойки са отишли там, с цел да намерят любовта. Повечето са отишли, с цел да ги видят и да имат някакъв тип известност ”. Това споделя искрено в подкаста “Не съм подобен човек ” на “Блиц ”.

Болезнено прям е и за колежката си Диона, която краткотрайно беше реализатор от неговия музикален лейбъл, а след скандал двамата се разделиха. По думите му същинската причина е, че са намесени доста пари.
                             

Той не обича да приказва за персоналния си живот, тъй като обществените медии постоянно разделят и най-големите влюбени, изключително, в случай че са обществени персони...

“Не желая хората да си мислят, че съм уединен, че нещата за мен не вървят в персонален проект. Напротив, аз съвсем не съм оставал самичък. Не съм се чувствал уединен на този стадий от живота ми. Щастлив съм, добре съм – това е най-важното нещо! ” – безапелационен е артистът.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР