Певецът Джон Бон Джови е един от най-популярните музиканти на

...
Певецът Джон Бон Джови е един от най-популярните музиканти на
Коментари Харесай

Бон Джоуви създаде уникален социален проект!

Певецът Джон Бон Джови е един от най-популярните музиканти на 80-те. Малцина знаят, че той е деен човеколюбец и подстрекател на по този начин нужния обществен план, прочут като Soul Kitchen.
Soul Kitchen е дружество, учредено от фондация „ Джон Бон Джоуви “, което се управлява от артиста. Това е ресторант, който предлага меню без разноски. Идеята е, че тези, които имат пари, заплащат 20 $, а тези, които нямат пари, могат да ядат каквото си изискат и по-късно да работят като доброволци в кухнята или в градините, където се отглеждат доста артикули.
Според уеб страницата на Soul Kitchen 51% от сервираната храна е дарена, а останалата част е доброволна работа.
Бон Джови отвори първата кухня в района на Червената банка в Ню Джърси, родния му град. Вторият се намира покрай река Томс, регион, обиден от урагана Санди през 2012 година Това е благотворителен план, само че това не значи, че ресторантът предлага нискокачествени артикули.
Обядът се състои от мезета, съществени ястия и десерти, употребяващи органични съставки. Има даже вегетарианска / веганска версия.
Там можете да опитате салата с мента, грозде, сирене фета и бадеми, пулпа от портокал под формата на винегрет или свинско с патладжан. Ресторантът сервира повече от 104 000 ястия годишно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР