Певецът Джъстин Бийбър притесни феновете си, като призна, че напоследък

...
Певецът Джъстин Бийбър притесни феновете си, като призна, че напоследък
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър призна, че има психически проблеми

Певецът Джъстин Бийбър тормози почитателите си, като призна, че в последно време му е мъчно, единствено няколко седмици откакто отсрочи сватбеното празненство с Хейли Болдуин, с цел да се оправи с психологичните си проблеми, заяви Метро.

Емоционалното известие на артиста в Инстаграм е съпроводено от фотография с Кание Уест и мениджъра му Скутър Браун.

"Само желая да ви държа в течение с вяра, че се вълнувате от това, което претърпявам. Доста ми е мъчно " - написа Бийбър.

"Чувствам се откъснат и чудноват.. Винаги се възвръщам, по тази причина не се тормозя, само че ми се прииска да се обърна към вас, с цел да се молите за мен " - продължава Бийбър.

Феновете на 25-годишния артист незабавно му изпратиха послания в поддръжка.

Няколко часа преди да показа проблемите си, Джъстин Бийбър качи в Инстаграм фотоси на Хейли, която си играе с кучето им.

Джъстин Бийбър се лекува от меланхолия, написа в. "Мейл он сънди ". Макар и той да не се усеща добре, брачната половинка му няма нищо общо с проблемите му. Той се радва, че се е оженил за нея, а тя демонстрира схващане, настояват негови близки. За артиста се грижат експерти.

View this post on Instagram
Just wanted to keep you guys updated a little bit hopefully what I’m going through will resonate with you guys. Been struggling a lot. Just feeling super disconnected and weird.. I always bounce back so I’m not worried just wanted to reach out and ask for your guys to pray for me. God is faithful and ur prayers really work thanks.. the most human season I’ve ever been in facing my stuff head on..

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Mar 9, 2019 at 10:27pm PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР