Певецът Брайън Джонсън се е завърнал при легендарните рок динозаври

...
Певецът Брайън Джонсън се е завърнал при легендарните рок динозаври
Коментари Харесай

Брайън Джонсън се върна в AC/DC

Певецът Брайън Джонсън се е завърнал при именитите рок динозаври AC/DC и групата готви идващия си албум. Новината бе доказана от двама музиканти от хард рок промишлеността. „ Брайън се върна и работят по нов материал. Тавата ще съдържа неиздадени до в този момент части от последния им албум „ Rock or Bust “ от 2014-а, в които свири починалият Малкълм Йънг. Много съм разчувствуван “, показа фронтменът на метъл групата „ Behemoth “ в изявление. Певецът на „ Туистед Систър “ Дий Снайдър разкри още и че барабанистът Фил Ръд също се е върнал в групата, откакто беше подложен под домакински арест през 2014-а. „ Брайън към този момент е добре и момчетата още веднъж са дружно в студиото. Ще употребяват останали записи на Малкълм в новия си албум “, написа Снайдър в Туитър.

Брайън Джонсън се наложи да напусне групата по средата на международно турне преди 4 години поради проблеми със слуха. На помощ се притече фронтменът на „ Guns N’ Roses “ Аксел Роуз и AC/DC довършиха обиколката си с него. Малкълм Йънг публично се пенсионира през 2014-а поради здравословни проблеми. Той бе заместен от племенника му Стиви. Малкълм умря на 18 ноември 2017-а от деменция.

Слухове за завръщането на AC/DC витаят от началото на 2018-а насам. Музикантите бяха видяни в студио във Ванкувър, където в предишното са записвали. През април дългогодишният продуцент на групата Майк Фрейзър удостовери, че рокаджиите приготвят нещо, само че не разкри елементи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР