Певец, текстописец, танцьор, хореограф, продуцент, актьор, бизнесмен, обвиняем в педофилия,

...
Певец, текстописец, танцьор, хореограф, продуцент, актьор, бизнесмен, обвиняем в педофилия,
Коментари Харесай

Кралят, който никога няма да умре

Певец, текстописец, танцьор, хореограф, продуцент, артист, предприемач, обвинен в педофилия, жертва на лекарска неточност, легенда, минало, настояще и бъдеще - всичко това за положително или неприятно е кралят на попа - Майкъл Джексън, който през днешния ден можеше да навърши 61 години.
Той е един от най-известните артисти в света на комерсиалната музика, а албумът му " Трилър " (Thriller) от 1982 година е продаден в над 110 милиона копия и бележи връх по продажби на музикален албум. След гибелта на краля на попа от музикалната компания " Сони " и юристите на шефовете на имуществото на Джексън преди 5 година подписаха контракт за 200 милиона $, предусещащ издаването на седем албума за 10 години. Подписани бяха и контракти със Цирк дю Солей за спектакъла Michael Jackson the Immortal World Tour и за спектакъла в казино Мандалай Бей в Лас Вегас Michael Jackson One.
Майкъл е роден на 29 август 1958 година в Гери, щата Индиана, Съединени американски щати. Умира на 25 юни 2009 година в Ел Ей, щата Калифорния.


През юли 2009 година в Англия е планувано турне с 50 концерта, за които билетите към този момент са разпродадени. Джексън умира единствено седмици преди началото на турнето. Сърцето му стопира, а спекулациите са доста. Преди гибелта на Джексън са му били предписани медикаментите пропофол и лоразепам. Личният му доктор Конрад Мъри е упрекнат и приет за отговорен в непредумишлено ликвидиране. В пандиза прекарва две години от четиригодишната си присъда.
Смъртта на Майкъл Джексън провокира интернационална вълна на тъга. Женен два пъти и има 3 деца — една щерка и двама сина.
Променил радикално музиката на 20 век и спечелил милиони почитатели по целия свят, Майкъл Джексън ще бъде запомнен и като спорна персона. Полемиката към него още веднъж се разпали неотдавна след появяването на скандалния филм " Да напуснеш Невърленд ". В него двама мъже упрекват Майкъл, че ги е насилвал полово като деца.
Каквото и да кажем за Майкъл Джексън, не можем да отречем едно - той е легенда, която скоро няма да бъде забравена. Toй е кралят, който в никакъв случай няма да почине! Затова дано си го спомним с едно от най-емблематичните му осъществявания!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР