Певец, двама актьори и един боец от най-популярната ММА верига

...
Певец, двама актьори и един боец от най-популярната ММА верига
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър предизвика Том Круз на ММА битка

Певец, двама артисти и един войник от най-популярната ММА верига UFC са идеалната четворка за галавечер на бойните изкуства. И четиримата, познати до болежка в целия свят, са подготвени за борба, а закачката посред им добива съществени размери.

Всичко стартира от една обява на артист Джъстин Бийбър в Twitter.

„ Искам да прикани Том Круз за мач в осмоъгълника. Том, в случай че не приемеш тази борба от боязън, в никакъв случай няма да го преживееш. Кой е подготвен да провежда този дуел? – написа Бийбър в своята страница и отбялза президента на UFC Дейна Уайт.

I wanna challenge Tom Cruise to fight in the octagon. Tom if you dont take this fight your scared and you will never live it down. Who is willing to put on the fight? @danawhite?
— Justin Bieber (@justinbieber) June 10, 2019
От публикуването на известието до момента, то е било споделено 40 хиляди пъти и е получило повече от 197 хиляди лайкове.

Един от първите, които реагираха на случилото се, е Конър Макгрегър. ММА боецът незабавно побърза да разгласи, че компанията McGregor Sports and Entertainment е подготвена да се заеме с организацията на мача.

„ Ако Том Круз се съгласи, ние ще организираме този мач. Дали Том Круз има качествата да се бори, както го прави и в киното? Остава ни единствено да разберем” – написа Макгрегър.

В идващото си известие самият той провокира Марк Уолбърг – още един американски артист.

„ Предизвиквам Уолбърг на пердах в осмоъгълника ”, написа Конър Макгрегър.

Реакцията на Джъстин Бийбър наподобява е част от неговия пиар. Според осведомени, артистът се пробва да притегли внимание към себе си и музиката си.

Damn Tom this didn’t go as planned https://t.co/C2cXfVHZyM
— Justin Bieber (@justinbieber) June 10, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР