Peugeot записа троен успех по време на тазгодишното си участие в

...
Peugeot записа троен успех по време на
тазгодишното си участие в
Коментари Харесай

PEUGEOT с три отличия на Trophées ARGUS 2019

Peugeot записа троен триумф по време на тазгодишното си присъединяване в престижния конкурс Автомобил на годината ARGUS 2019, след като напълно новото 508 беше избрано за победител в главната категория на надпреварата, а концептуалната разработка e-LEGEND получи специалната награда на журито. Доминантното представяне на френската марка беше допълнено и под формата на още едно признание за 508, което беше отличено и в категорията Луксозен фамилен седан.

"Горди сме, че новото Peugeot 508 спечели наградата Автомобил на годината Argus 2019 на специализираната национална и регионална преса ", разяснява Жан-Филип Импарато, изпълнителен шеф на Peugeot. "Този трофей отразява качеството, което предлага новото Peugeot 508 по отношение на удоволствието от управлението, качеството на направата, дизайна и съотношението предлагане-цена "

От Peugeot анонсират и забавна вест за впечатляващата си концептуална разработка , която дебютира по време на интернационалното ревю в Париж при започване на октомври. От премиерата на напълно електрическата кола, досега, с онлайн петиция, са събрани повече от 51 000 гласа да въвеждането на модела в серийно производство.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР