PEUGEOT представя три световни премиери тази година в Париж. Редом до

...
PEUGEOT представя три световни премиери
тази година в Париж. Редом до
Коментари Харесай

Автомобилен салон Париж 2018: PEUGEOT представя три световни премиери

PEUGEOT показва три международни премиери тази година в Париж. Редом до новия PEUGEOT 508 SW, публиката ще види за пръв път PEUGEOT e-LEGEND Concept, 100% електрически и самостоятелен, истинско олицетворение на оптимистичното и силно мечтано бъдеще. PEUGEOT показва също новите си Plug-in хибридни бензинови двигатели. PEUGEOT приема уверено енергийната промяна с убеждението, че тя ще предложи технологии, подчинени на удоволствието от автомобила.

НОВИЯТ PEUGEOT 508 SW – разчупва стереотипите

PEUGEOT разкрива своята комби версия на новия PEUGEOT 508 малко преди търговското лансиране на седан версията. Новият PEUGEOT 508 SW пренаписва всички детайли на дизайна в мощно конкурентния пазар на комби моделите от сегмент D; той черпи вдъхновение от света на моделите шутинг брейк. Дизайнът на новия PEUGEOT 508 SW е впечатляващ със снижения състезателен силует на модела. Той съставлява перфектно съчетание на спортна грациозност и практичност, осигурявайки щедро пространство за пасажерите и огромен, леснодостъпен багажник. Оборудван с PEUGEOT i-Cockpit® от най-ново потомство и притежаващ малък радиус на завой, автомобилът се справя чудесно на всички места – независимо дали шофирате в града, или по автомагистрала. Заложена надълбоко в ДНК-то на Марката, отличната ходова част на новия PEUGEOT 508 SW съчетава удивително пътно поведение и съвършен надзор върху придвижванията на каросерията. Автомобилът, планиран да осигури върхова динамичност, сигурност и комфорт, дава обещание мощни страсти.

PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT - #UnboringTheFuture

PEUGEOT показва вълнуваща визия за бъдещото наслаждение от шофирането чрез своя най-нов концепт, който приема облика на мечтан и емблематичен автомобил. Използвайки реален и радикално модерен модел (с дължина 4.65м), тази проекция на автомобилното бъдеще подсилва гените и елегантността на наследството на марката PEUGEOT.
PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT е софтуерен манифест на визията на PEUGEOT за самостоятелен, обвързван, персонализиран и 100% електрически автомобил.
Стилът възпроизвежда великия 504 Coupé с лек, атлетичен, грациозен и чувствен силует. Купето е извито в задната част с големи остъклени сектори. Външният вид е характерен с образен светлинен подпис с ноктите на лъва.
Четири режима на шофиране са налични – два самостоятелни и два ръчни, напълно според предпочитанията на лидера.
Атомосферата в купето е неповторима, благодарение на озвучаването FOCAL® и 49-инчовия закривен екран, на който могат да се гледат филми, медиа файлове или да се показва проекцията на пътя, според избрания режим на деяние.
Материалите са топли, комбиниция от кадифе и дърво, в контраст на студените дигитални материали.

Нови PEUGEOT PLUG-IN ХИБРИДНИ ДВИГАТЕЛИ

PEUGEOT показва в Париж новите си Plug-in хибридни бензинови мотори. Те допълват съществуващите мотори на PEUGEOT 3008 и новите PEUGEOT 508 и 508 SW. Двигателите HYBRID и HYBRID4 (задвижване на четирите колела) ще бъдат интегрирани надлежно в новите PEUGEOT 508 и PEUGEOT 3008 и ще бъдат налични през второто тримесечие на 2019 година
Преживяването при шофиране на автомобил PEUGEOT ще бъде усъвършенствано с нови режими на шофиране за по-голямо удоволствие и нови чувства, благодарение на магическия резултат на 100% електрическия режим ZEV, икономичността на режима на задвижване на 4-те колела (HYBRID4), мощността на режима Sport и многофункционалността на режима Hybrid.
Технологията е опростена и интуитивна в служба на цялостната независимост: независимост на използване с коли, приспособени към пътни, градски и извънградски направления. Свобода на избор сред задвижване на 2 или 4 колела, 225 к.с. или 300 к.с., седан, комби или SUV. Свобода на приложимост с 4-те режима на шофиране.
.Тези два нови мотора са видимото доказателство за визията на PEUGEOT за неограничена, вълнуваща и още по-икономична подвижност. #Unboring the future.

ВСИЧКИ НОВОСТИ ОТ PEUGEOT ВЪРХУ ПЛОЩ ОТ 2 000 M²

Щандът на PEUGEOT посреща гости от 4 до 14 октомври върху повърхност от повече от 2000 м² в сърцето на Павилион 1 (щанд C320). Модерният му и изтънчен дизайн цели да предложи на публиката прелестно преживяване около новостите на Марката, които тази година не са по никакъв начин малко:

• Статуята на ЛЪВА, новият дипломат на марката. Тази внушителна статуя с дължина 12,5 метра и височина 4,8 метра е създадена от дизайнерите на PEUGEOT Design Lab. Тя въплъщава гордостта на PEUGEOT и празнува 160 години от основаването на емблемата му.
• Трите международни министър председатели, с новия PEUGEOT 508 SW, концептуалния автомобил PEUGEOT e-LEGEND Concept и новите PLUG-IN HYBRID мотори на PEUGEOT

• Две търговски лансирания за Марката. Новият PEUGEOT 508, напълно новият седан, който носи заричане за мощни чувства и амбицията на Марката в сегмента. Новият PEUGEOT RIFTER, здрав и атлетичен, основан за ежедневни завършения. Още по-изразителен, PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT е оборудван с 4x4.
• Марката показва също цялостната си SUV гама - SUV PEUGEOT 2008, PEUGEOT 3008 и PEUGEOT 5008 и компактните PEUGEOT 108, PEUGEOT 208 и PEUGEOT 308.

• PEUGEOT Sport, демонстрира PEUGEOT 208 WRX на Себастиан Льоб. Инженерите на PEUGEOT SPORT работиха без почивка, с цел да покажат новата версия на PEUGEOT 208 WRX за Световния рали крос шампионат на FIA 2018. Разработките върху PEUGEOT 208 WRX, с 560 конски сили, я вършат още по-мощна и постоянна. Спортният лъвски автомобил е освен по-лек и по-бърз, само че и по-лесен за ръководство, с по-висок въртящ момент. Тримата водачи от тима на PEUGEOT Total ще бъдат на щанда на 5-ти октомври, за да се срещнат с почитателите на автомобилния спорт.

• Екипите на PEUGEOT Design Lab демонстрират 8 осем нови акумулаторни принадлежности Peugeot Outillage (циркуляр, ъглошлайф, виброшлайф …). Фигурата на Лъвa, дипломат на марката, в настолен размер също е показана, паралелно до гамата Lifestyle: кожени чанти с логото на новия PEUGEOT 508 и гамата GTi, дрехи LEGEND, мелнички за сол и пипер… Пълната гама продукти Lifestyle е разполагаем в http://boutique.peugeot.com.

PEUGEOT е единственият производител, който предлага изцяло решение за подвижност: велосипеди, скутери, пътнически и лекотоварни коли. Тази година посетителите ще открият последните новости от PEUGEOT Cycles и Peugeot Motocycles:

• PEUGEOT Cycles показва четири нови електрически колела. LEGEND eLC01 е лансиран: ретро, в същото време съвременен, предназначен за градска приложимост. Три велосипеда Powertube (с интегриранав рамката батерия) са показани пред премиерно: два Trek, eT01 FSи eT01, и шосейният eR02. VTT eM02 Powertube, който към този момент беше стартиран, също е изложен. Предложения „ за последния километър “ допълват представянето: сгъваемото електрическо колело eF01 и електрическата тротинетка e-Kick разработена с MICRO.

• Peugeot Motocycles революционализира сегмента на компактните GT, разкривайки световната премиера на « Urban GT ». Съчетавайки гъвкава градска приложимост и технологична свързаност за ежедневна навигация, той носи ДНК-то на PEUGEOT. Светлинният му подпис е въодушевен от новия PEUGEOT 508. Този скутер е разработен и създаван в завода на Peugeot Motocycles във Франция, и участва на щандовете на PEUGEOT и Peugeot Motocycles (Зала 3) на Салона.

• Посетителите ще могат да се възползват и от лаундж зона, в която да открият услугите за съгласуваност на MYPEUGEOT.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР