Peugeot представя нови облекла и аксесоари LEGEND за фенове на лъвската

...
Peugeot представя нови облекла и аксесоари
LEGEND за фенове на лъвската
Коментари Харесай

Peugeot разширява колекцията LEGEND Lifestyle

Peugeot показва нови дрехи и аксесоари LEGEND за почитатели на лъвската марката. Техният ретро жанр е основан от дизайнерите на PEUGEOT Design Lab. Продуктите развиват линиите на сбирките LEGEND Lifestyle и LEGEND 504 и към този момент са налични в онлайн магазина на PEUGEOT.

Колекцията LEGEND Lifestyle на PEUGEOT се уголемява. Новите дрехи за феновете на Лъва могат да бъдат носени през цялата година. Вече се оферират суитшърти с цип или без цип в черен или бял цвят. Тениските са или черни, или бели и съдържат претекст на Лъва, вдъхновен от логото от 70-те години на миналия век, както и класическата кожа. Черната химикалка и шапката, съдържащи логото PEUGEOT LEGEND със златни букви, ще добавят нотка грациозност в ежедневието ви.

PEUGEOT Design Lab са сложили своя знаков подпис върху тази сбирка. Дизайнерите са се обърнали още веднъж към логата, които подчертават 208-годишната история на PEUGEOT. От истинския Лъв, ходещ по стрелата, до емблематичните лога от 70-те години, които характеризират PEUGEOT e-Legend Concept, най-новия концептуален автомобил на Марката. Изборът на материалите и прецизната изработка на продуктите от колекцията LEGEND Lifestyle способстват за препозиционирането на PEUGEOT към луксозния клас коли.

Тези нови артикули уголемяват модерните ретро сбирки LEGEND Lifestyle и LEGEND 504 на PEUGEOT. Посетителите на Автомобилния салон в Париж 2018 имаха опцията да ги видят представени за първи път. Сега те са налични в онлайн магазина на PEUGEOT.

Разгледайте всички артикули в онлайн магазина на Peugeot за начин на живот аксесоари -
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР