PEUGEOT поставя началото на интересна кампания по представянето на новото

...
PEUGEOT поставя началото на интересна кампания по представянето на новото
Коментари Харесай

Скрийте новото PEUGEOT 3008

PEUGEOT слага началото на забавна акция по представянето на новото 3008 през септември тази година, като провежда самодейност за избор на камуфлажното фолио, с което да бъдат маскирани прототипните представители на модела, които ще тръгнат по европейските пътища през лятото.

Специално за новата самодейност, наречена #CAMOCATCH , дизайнерите на Peugeot са създали 10 разновидността на камуфлажа, за които искащите могат да гласоподават в обществените канали на френската марка във Фейсбук, Instagram, Twitter и LinkedIn.

#CAMOCATCH ще протече в две етапи, като първата започва през днешния ден и ще продължи до края на май. Шестте от предложенията, които съберат най-вече гласове ще бъдат пуснати в произвеждане и ще бъдат употребявани за маскирането на прототипите.

От 1 юли до 15 август ще се организира втората фаза на #CAMOCATCH, като тя планува маскираните прототипи на новото 3008 да вземат участие в обиколки по европейските пътища. Всеки един, който снима някой от колите и разгласява негова фотография в обществените мрежи с хаштаг #CAMOCATCH ще има опция да бъде определен за присъединяване в извънреден тестдрайв на новия модел при започване на идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР