PEUGEOT играе ключова роля в световния тенис – платинен партньор

...
PEUGEOT играе ключова роля в световния тенис – платинен партньор
Коментари Харесай

Тенис турнир PEUGEOT ще се проведе този уикенд

PEUGEOT играе основна роля в международния тенис – платинен сътрудник на ATP Тур, формален транспортьор на Ролан Гарос от 35 години. На 18 и 19 май марката провежда 19-тото издание на най-големия тенис шампионат за любителски двойки – Тенис шампионат PEUGEOT. Колата на годината – PEUGEOT 508, ще бъде извънредно на кортовете по време на шампионата. Любители на тениса в категория смесени двойки ще премерят сили в битката за огромната премия – 3 дни в Париж с ден онлайн измежду звездите от международния тенис на шампионата от Откритото състезание на Франция по тенис Ролан Гарос.

Близо 60 двойки от цялата страна ще се впуснат в конкуренцията на кортовете на Тенис клуб „ Левски – София “ този уикенд. Колата на годината – Peugeot 508, ще стане очевидец на тенис мачовете. Новите колела и скутери на марката, ще бъдат разполагаем на участници и гости.



Много награди и обезпечени страсти ще съпътстват шампионата. Формулата на игра е изменена, с цел да обезпечи повече време на участниците на корта. 1 сет от 6 гейма без преимущество, като при равни 6 гейма се играе тайбрек до 7 точки, за мачовете в групите. Финалът ще се играе 2 от 3 къси сета до 4 гейма без преимущество, като при 4 равни се играе тайбрек до 7 точки.

Квалификациите започват в 9:30 ч в събота. В неделя 19 май ще се играят квалификациите за полуфиналите, полуфинал и край.

Официални сътрудници на шампионата са BNP Paribas, Загорка и Михалково.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР