Петьо Петков-Шайбата стана татко на момченце, което вече е на

...
Петьо Петков-Шайбата стана татко на момченце, което вече е на
Коментари Харесай

Петьо Петков-Шайбата от „Комиците“ стана татко! Бебето вече е на 3 месеца

Петьо Петков-Шайбата стана баща на момченце, което към този момент е на малко повече oт три месеца. Гордият баща за първи път пусна фотография в нета, с която увековечи израстването на дребния сладур, който му е одрал кожата.

Според околните на артиста майка на красивото момченце Богдан е Мария, дългогодишната другарка на артиста, с която са повече от 10 години дружно. Преди пандемията двамата говорили и за брак, само че към момента публично Петьо се води ерген.

„ Считат се за сгодени, само че пръстен още няма. Догодина от в този момент знаем, че ще има женитба. Кумове на Петьо сигурно ще са Любо Нейков и жена му Генка, тъй като тe са най-близкото им семейство “, изклюкариха преди време за „ България Днес “ от екипа на Любо Нейков и компания. В момента Петьо е на отмора дружно със фамилията си, а през есента го чакат нови фотоси на „ Комиците “, което е все по-желано от феновете вечерно шоу.

И отсега нататък Петков няма да се откаже от прякора си Шайбата , който съгласно него му носи повече шанс, в сравнение с неуспехи.

„ Прякорът ми идва от улицата. Като деца там играехме хокей, мен ме пратиха, тъй като видяха, че имам полза към този спорт, да ме пробват на тренировки, само че аз бях по-дебело момченце (дебелите постоянно са на вратата). На вратата е меко казано мъчително и не е изключително прелестно преживяване, изключително в случай че тренираш с по-големи. На потегляне се направих, че не съм взел шайбата и тя ми е в джоба - имах шайба и защото по това време не отвред можеше да си купиш шайба и аз бях единственият в квартала с такава, и оттова „ шайбата, шайбата, къде е шайбата, викнете шайбата “ и по този начин. Всъщност това ми е единствената кражба, и то несполучлива и до ден-днешен ме преследва “ , смее се артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР