„Петя на моята Петя“ влиза официално в българските киносалони от

...
„Петя на моята Петя“ влиза официално в българските киносалони от
Коментари Харесай

Филмът за Петя Дубарова направи невероятна реклама на Бургас

„ Петя на моята Петя “ влиза публично в българските киносалони от 21 януари. Както знаете, филмът е сниман съвсем напълно в Бургас. Реализацията му беШЕ подкрепена с общинско финансиране.

Междувременно нощес в Културен дом НХК се състоя галапремиера на „ Петя на моята Петя “ в Бургас. За нея край морето дойдоха продуцентът Николай Урумов, режисьорът Александър Косев и някои от звездите на кино лентата, измежду които и Александра Костова, която играе основната роля, оповестява " Флагман ".

Прожекцията почетоха с наличието си кметът Димитър Николов, заместникът му Диана Саватева, Любен Дилов – наследник и стотици бургазлии. В залата се допускаха при непоколебим надзор единствено хора със зелен документ.

„ Петя на моята Петя “ споделя по доста забавен и въздействащ метод историята на едно модерно момиче на име Петя, чиято орис се преплита с тази на знаковата поетеса Петя Дубарова и я повтаря… само че не напълно. Филмът е хубав и лиричен. В дребното му предварителни прожекции до момента той съумя да се хареса и на младата, и на старата аудитория.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР