Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет

...
Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Пощенска банка е новият председател на УС на Гръцкия бизнес съвет в България

Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Пощенска банка, беше определена за ръководител на Управителния съвет на Гръцкия бизнес съвет в България. Високото самопризнание идва откакто през последните няколко години госпожа Димитрова е заместник-председател на Управителния съвет на Гръцкия бизнес съвет в България.
 
„ Позволете ми да изкажа своята признателност към членовете на Управителния съвет за високото доверие, което ми гласоподават с този избор. Приемам председателския пост като самопризнание и дълготраен ангажимент към визията и задачите за развиване на Гръцкия бизнес съвет и всеки един негов член. Обещавам, че ще продължа дейната активност на организацията за стимулиране на ползотворния разговор сред институциите и бизнеса за сполучливото осъществяване на най-хубавите търговски и бизнес практики, тъй че да продължим да способстваме за постоянното икономическо развиване в нашата страна и за поддържането на положителните взаимоотношения с нашите сътрудници “, с тези думи госпожа Петя Димитрова се обърна към присъстващите и благодари за избора.
 
Гръцкият бизнес съвет в България е една от най-важните бизнес организации в страната, в която членуват водещи български компании, както и представители на гръцкия и кипърския бизнес у нас.

Председателството на госпожа Димитрова е освен самопризнание за безкомпромисните стандарти, които постанова в работата си, само че и огромна чест за Пощенска банка като приближен и благонадежден бизнес сътрудник. То става факт броени дни откакто финансовата институция беше отличена като „ Топ шеф “ (Top Employer) в България със документ от интернационалния самостоятелен Top Employers Institute. Пощенска банка получи оценката за своята новаторска визия и високи стандарти в използването на международно одобрени работодателски практики в ръководството на човешките запаси, грижата за хората, изискванията на труд, стратегиите за личностно и професионално развиване на чиновниците и
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР