Петя Дикова, официално се дипломира. Дъщерята на популярния у нас

...
Петя Дикова, официално се дипломира. Дъщерята на популярния у нас
Коментари Харесай

Петя Дикова се дипломира след 10 години

Петя Дикова, публично се дипломира. Дъщерята на известния у нас публицист Сашо Диков приключи магистратурата си в Софийски университет със компетентност " Електронни медии " след 10 години, точно с това се похвали самата тя в обществените мрежи, където разгласява свои фотоси в черна роба. На тях Пипи, както я назовават нейните най-близки хора, театралничи пред фотографския обектив с необятна усмивка, държейки дипломата си в ръце.

В посланието, съпътстващо фрагментите, тя дава съвет на бъдещите студенти да не отсрочват във времето сполучливия край на своето висше обучение, без значение от всичко, което може да изскочи на пътя им. В поста си тя изяснява, че преди години, когато е получила предлагането за работа в малкия екран, даже за момент не се е двоумила, приемайки го. От оня миг непрекъснато е отлагала трите изпита, които са ѝ оставали.

" От през днешния ден имам тапия за магистър. Винаги ще свързвам писането на дипломна работа с коликите на огромния ни наследник. Рядко си разрешавам да давам препоръки, само че на бъдещите студенти във ФЖМК бих споделила: " Не отлагайте, минете по пътя до момента в който е време и когато му е времето. " Не че след това е невероятно, просто когато дойдат децата и кариерата, е много по-трудно.



Така стана при мен - още като студент по време на магистратурата получих покана за работа в bTV. Да кажа " сбъдната фантазия " - ще е малко. Не се поколебах, скочих, адреналинът ме унесе... единствено още един репортаж, единствено още едно изявление, още един филм и ще завърша. А ми оставаха единствено 3 изпита и дипломната работа. И по този начин до през днешния ден!

Благодаря на проф. доктор Теодора Петрова и на госпожа Хана Владова, че умеят да стимулират студентите си. И благодаря на Илиян, че беше до мен и ми помагаше да завърша започнатото ", написа тя.

Петя има връзка с поетът Илиян Любомиров, който също по този начин е добре прочут на феновете у нас, тъй като от известно време насам се изявява като панелист в предаването " На кафе ". Двойката има две деца. Първородният им наследник и първо внуче на актрисата Аня Пенчева и журналиста Сашо Диков се роди на 22 април 2019 година Само преди няколко месеца, и по-точно през януари тази година, Александър стана батко на дребния Илиян - вторият наследник на фамилията, който е кръстен на своя татко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР