Петя Дикова изглежда се е пристрастила към хормоните на щастието,

...
Петя Дикова изглежда се е пристрастила към хормоните на щастието,
Коментари Харесай

Петя Дикова вече мисли за трето, ако е момиче, ще го кръсти на себе си

Петя Дикова наподобява се е пристрастила към хормоните на щастието, които носи бременността. Водещата разкри преди дни, че единствено месец откакто роди втория си наследник, е почнала да мисли и за бебе номер три. Този път се надява да е момиченце и нищо чудно да го кръсти на себе си.

За две години дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков съумя да даде живот на две бебета. Големият й наследник Александър се роди през април 2019-а, а дребният – Илиян, пристигна на бял свят през декември 2020-а. Но очевидно проектът на звездата за принос към прираста на популацията на България към момента не е изпълнен, тъй като тя и мъжът й Илиян Любомиров към този момент вършат съществени подмятания, че и третото дете в фамилията няма да закъснее. Петя даже си разреши да даде израз на тези свои проекти в обществен пост в обществените мрежи. Неин другар на смешка й подмятна, че би трябвало да забременее за трети път, с цел да се разсее от проблемите с хремата, която хванал огромният й наследник.

„ Дай, Боже! ” , бе отговорът на водещата.

Тя не крие, че съществена заслуга за неистовото й предпочитание да ражда има нейният мъж. Илиян Любомиров в никакъв случай не е крил, че се надява на огромно и шумно семейство. Той желае от жена си освен едно, а най-малко още две бебета, тъй като фантазията на живота му е да се радва минимум на четирима наследници. За разлика от други млади родители, които се отхвърлят от фантазията за доста деца още откакто вкусят от компликациите при развъждането на първото, при Петя и Илиян сякаш апетитът идва с яденето. След като се родил вторият им правоприемник, те незабавно почнали да мислят за трети. Този път обаче най-вероятно няма да спазят правилото „ Нова година – ново бебе ”, тъй като се чака да изчакат най-малко още няколко месеца със забременяването. Но няма и да чакат прекомерно дълго, тъй като Петя през лятото ще стане на 37 години и времето, в което може да продължава да ражда, понижава. Ако желае да угоди на мъжа си и да го подари с толкоз доста наследници, на колкото той се надява, и в случай че има шанс, най-вероятно идващото бебе ще се роди през 2022 година
Говори се, че откакто кръсти огромния си наследник на майка си и татко си, а по-малкия – на своя обичан Илиян, към този момент е редно да намерения и за себе си. Дикова загатна, че се надява третото бебе да е момиченце. Нищо чудно да го кръсти Петя – на самата себе си, писа Уикенд.

Между кърменето и сменянето на памперси водещата не стопира и с работата – по малко, с цел да не губи форма. Макар че към този момент не е на екран, тя понякога се включва в самодейностите на Би Ти Ви, прави филми, а неотдавна показа и своя авторска книга.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР