Петя Дикова и Илиян Любомиров, които са най-щастливите родители на

...
Петя Дикова и Илиян Любомиров, които са най-щастливите родители на
Коментари Харесай

Петя Дикова показа малкия Сашо

Петя Дикова и Илиян Любомиров, които са най-щастливите родители на планетата не устояха и демонстрираха дребния Александър. Момченцето им, което носи името на дядо си е в прегръдките на баща си и очевидно ще усеща доста добре там тъй като е добродушно е задремал.

Илиян написа, че най-голямото благополучие е сина ти да заспи на теб, да виждаш по какъв начин се усмихва и да ти мирише на бебе.

Макар Пипи и Августин Господинов както е псевдонимът на младия баща да обясняваха наляво и дясно, че не желаят сина им да става медийна звезда, а още по-малко да изкарват пари на гърба на детето си най-ненадейно демонстрираха новороденото в обществената мрежа.

На благата фотография, която разтопи почитателите липсва младата майка. Петя към момента не е влезнала в съвършена форма след раждането. Затова избира да не се демонстрира, а се е заела крепко да смъкна насъбраните по време на бременността непотребни килограми.

Близки до дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева разкриват, че Пипи не е лимитирала храната си. А е почнала да прави физически извършения в дома си. С които се надява в най-скоро време да си върне фигурата от преди да роди.

Водещата на светско предаване по бТВ не счита скоро да се връща в ефир. За в този момент се е отдала пълноценно на майчинството. Което се случи откакто Пипи се влюби в Илиян и двамата към този момент отглеждат първородния си правоприемник. Снимката вижте ТУК.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР