Петя Дикова е една истински щастлива и обичана жена. Макар

...
Петя Дикова е една истински щастлива и обичана жена. Макар
Коментари Харесай

Петя Дикова с очарователни думи за децата си и тяхното "театрално кръщене с колоси"

Петя Дикова е една същински щастлива и обичана жена. Макар и единствена жена в фамилията, тя е обожавана от своите мъже, а както е известно тя е майка на не едно, а цели две момченца. Съвсем скоро Петя показа покъртителен пост във Facebook, съпроводен от обаятелен колаж.

" Това са нашите синове на две министър председатели на мама. Публикувам ги през днешния ден с необикновен боязън ❤️ От дребна съм в театъра. Толкова добре знаех текста на “Черна комедия ”, че можех да подсказвам. Вълнувах се да виждам мама на сцената, въпреки че не одобрявах ролята ѝ и оскъдното облекло. Предпочитах да виждам Жанчето Караиванова (тя играеше порядъчна дама), Мариус Донкин, Мишо Петров и Юри Ангелов, който за времето си правеше много живописен облик ", споделя Петя, само че това не е всичко:

Виж още:

" Щастлива съм, че и моите деца имаха своето театрално кръщение с колоси - Мастера и Мариус! Синовете ни Александър и Илиян бяха на към 40 дни когато мама имаше министър председатели на Голяма сцена на Народния спектакъл. Въление и горделивост като в кадър от “Цар лъв ”. Благодаря ви! Честит празник на всички театрали и всички, които не могат без спектакъл!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР