Петя Буюклиева ще отпразнува 60-тия си рожден ден с музикален

...
Петя Буюклиева ще отпразнува 60-тия си рожден ден с музикален
Коментари Харесай

Петя Буюклиева ще пее за калиниците Асеновград по случай 60-я си рожден ден

Петя Буюклиева ще отпразнува 60-тия си рожден ден с музикален привет в родния Асеновград на празника на Калиниците 24- ти юни. Звездата от Капките ще подари емблематични песни на съгражданите си.

Всяка година на Еньовден в родопския град се провежда единствения по рода си в България празник, част от който ще е и асеновградчанката Петя Буюклиева. Денят ще стартира с обичайното литийно шествие с дребните „ булки”, което ще приключи в градския парк с празнична стратегия за калиничките с присъединяване на детски вокални групи и връчване на дарове и грамоти.

След това ще се организира състезанието Мини Мис и Мини Мистър Асеновград за деца от 4 до 14 годишна възраст. Празненствата ще продължат с съвременни и фолклорни танци, известни реализатори. Вечерта ще приключи с избора на Мис Асеновград, част от националната конкуренция Мис България. Дванадесет хубавици с боязън чакат коя ще се окичи с короната.

В журито ще са последната Мис България Теодора Мудева, тв водещата Нина Хамилтън, Мисис България Станислава Андреева, Мисис Баба и известна като родната Шехерезада Стефи Стаменова, треньорът на волейболния отбор Локо Пловдив и някогашен национал Петър Узунов и други Водеща на красивия конкурс ще е Боряна Баташова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР