Петя Буюклиева разкри интересни подробности около личността на бизнесмена Стефан

...
Петя Буюклиева разкри интересни подробности около личността на бизнесмена Стефан
Коментари Харесай

Петя Буюклиева проговори за отношенията си с Шарлопов

Петя Буюклиева разкри забавни детайлности към личността на предприемача Стефан Шарлопов, който умря по-рано през годината. През годините двамата са били много близки и певицата открехна завесата за връзките им.

"Моите усещания от него, Бог да го елементарни, бяха прелестни. Той, на първо място, беше едно огромно сърце и един необикновен предприемач. Но даже и да не приказваме за бизнеса му, като човек той бе доста широкоскроен. Много е тъжно, че си отиде, тъй като добрините, които е направил, нямат край. И не е бил камбаната, когато ги е правил. На доста мои сътрудници е оказал помощ. Лично на мен не, само че аз съм пяла в негови клубове, където отношението е било прелестно. Беше човек, който, като види, че против него стои стойност и качества, незабавно подава ръка. Не премълчаваше положителното, а го издигаше на фундамент. Неслучайно екипите, с които работи на всички места, са формирани все от доста качествени и положителни хора, на които може да разчита, както виждам и след гибелта си ", съобщи Буюклиева

" Беше добра сила и една прелестна усмивка. Лесно ми бе да го почитам – освен поради делата му, а и поради прелестната душа, която имаше. Но ще ти кажа и нещо забавно, за което се замислих сега… Често се разхождаме със брачна половинка ми в Южния парк, където се засичахме с Шарлопов и неговото семейство все на едно и също място, макар че идвахме от разнообразни направления. И един път той се усмихна и сподели: „ Айде да изпием едно кафе”. И по този начин и не успяхме да го изпием това кафе… той си отиде. Загубата му е в действителност огромна, освен за фамилията му, само че и за културата в България. Отиде си един човек, който не 50, а 100 години да беше, отново щеше да е малко да живее. Мъчно ми е. ", призна певицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР