Петя Буюклиева разкри душата си навръх рождения си ден. Певицата

...
Петя Буюклиева разкри душата си навръх рождения си ден. Певицата
Коментари Харесай

17-годишна убила майката на Петя Буюклиева

Петя Буюклиева разкри душата си точно на рождения си ден. Певицата показа, че най-трудният ѝ миг в живота бил, когато майка ѝ почина неуместно, убита на място от 17-годишна неопитна шофьорка. И до през днешния ден в главата на Буюклиева отеквало телефонното позвъняване, с което ѝ съобщили, че майка ѝ е била блъсната, до момента в който отивала от вкъщи си до кварталния магазин, с цел да купи артикули да ѝ подготви обичаните курабийки.

Трагедията от позвъняването била двойна, тъй като от шока бременната по това време в четвъртия месец Петя губи бебето си. След като излязла от ступора, певицата била изправена пред алтернативата дали да повдигне обвиняване на отговорната шофьорка. Макар да желала да отмъсти за брутално отнетия живот на майка си и да жадувала за правдивост, Петя въпреки всичко решила да не съди девойката, тъй като осъзнала, че това ще я прати в пандиза и ще съсипе младостта и живота ѝ.

" Винаги съм вярвала в Господ. Вярвам, че би трябвало да бъдем положителни, да прощаваме. Колкото и да беше мъчно, когато ми споделиха " Прости на това момиче ", аз ѝ простих. Въпреки че сърцето ми се разкъсваше на части, макар, че до ден-днешен, след 15 години, имам огромна празнота. Справям се, държа се ", сподея звездата, написа " Ретро ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР