Петя Аврамова, Младен Маринов и Росен Желязков положиха клетви в

...
Петя Аврамова, Младен Маринов и Росен Желязков положиха клетви в
Коментари Харесай

Рокадите в кабинета са факт

Петя Аврамова, Младен Маринов и Росен Желязков поставиха обети в Народното събрание като министри. Народните представители одобриха оставките на Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски. По предложение на НФСБ освобождението и избирането на претендентите беше гласувано настрана. Дебатите и гласуването протекоха в отсъствието на премиера Борисов, който е на срещатата на върха на Европейски Съюз в Залцбург.

Няма да се крием зад щит, а ще поемем безапелационен ангажимент да изпълняваме целите на държавното управление. Това сподели претендентът за министър на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков от трибуната на Народното събрание.

" Министерски съвет е групов орган с обща, само че ясна компетентност, който се управлява от управническа стратегия. Ние като претенденти за министри не бихме се крили зад щит с програмата за ръководство, а ще поемем безапелационен ангажимент да изпълняваме всички задания, цели и цели в нея. Програмата за ръководство 2017 – 2021 година и целите в нея са водещото, което би трябвало да извършва държавното управление като ангажимент “, сподели още той.

Желязков уточни, че уговорките в бранш " Транспорт “, които е поело държавното управление, има действителен късмет да бъдат изпълнени в къси периоди. " Ангажиментът, който ще поема, е да се опитам всички скептични чувства за усвояването на запаси и процедури да получат своите гаранции за правомерност и успеваемост “, разяснява Желязков.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР