Петте държави, разполагащи с ядрени оръжия, които са постоянни членки

...
Петте държави, разполагащи с ядрени оръжия, които са постоянни членки
Коментари Харесай

Путин настоя петте ядрени държави да не допускат световна война

Петте страни, разполагащи с нуклеарни оръжия , които са непрекъснати членки на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, би трябвало да работят върху общ метод, целящ попречване на международна война . За това настоя съветският президент Владимир Путин по време на годишното си послание пред Федералното заседание.

Путин посочи, че петте страни, непрекъснати членки на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации - Съединени американски щати, Китай, Русия, Англия и Франция - носят " специфична отговорност за обезпечаването на стабилно развиване на човечеството ".
 Путин желае референдум за промени в конституцията, която да е над интернационалното право
Путин желае референдум за промени в конституцията, която да е над интернационалното право

Референдумът може да се организира още през тази година

Тези пет страни би трябвало да стартират да създават ограничения, ориентирани към обезвреждане на всевъзможни условия за международна война и да разработят нови подходи за обезпечаване на стабилността на планетата, посочи съветският държавен глава.

По-рано той изрази " дълбока угриженост " поради неотдавнашното разгаряне на напрежението сред Съединени американски щати и Иран, което сложи двете страни съвсем на ръба на войната. Москва прикани всички страни да проявят въздържаност и да търсят дипломатически средства за деескалация на спора.

Говорейки за националната сигурност и най-новите придобивки във военния боеприпас на Русия, Путин съобщи, че Москва " не заплашва никого и не се стреми да наложи волята си " на други страни .
 Путин свърза ориста на Русия и нейните вероятности с демографията, която е зле
Путин свърза ориста на Русия и нейните вероятности с демографията, която е зле

Умножаването на народа би трябвало да бъде главен приоритет на Русия

В същото време за първи път в историята Русия не била " догонваща " по отношение на никоя страна във връзка с своите отбранителни качества , посочи Путин. Вместо това " другите страни " се надпреварвали да разработят съвременни оръжия, които Русия към този момент имала.

През 2018 година Путин показа по време на годишното си послание пред Федералното заседание редица нови оръжия, в това число хиперзвуковата ракета " Кинжал ", която може да бъде инсталирана на изтребители.
 Путин предизвести Съединени американски щати: Ако ни нападнете, Русия ще употребява нуклеарни оръжия онлайн
Путин предизвести Съединени американски щати: Ако ни нападнете, Русия ще употребява нуклеарни оръжия

Путин приказва пред Федералното събрание
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР