Петстотин седемдесет и трима състезатели от България, Македония, Гърция,Сърбия, Румъния,

...
Петстотин седемдесет и трима състезатели от България, Македония, Гърция,Сърбия, Румъния,
Коментари Харесай

Огромен интерес в първия ден на България Оупън

Петстотин седемдесет и трима състезатели от България, Македония, Гърция,Сърбия, Румъния, Словения, Австрия, Босна и Херцеговина, Чехия, Италия, Уелс, Англия, Русия, Хърватия и Унгария вземат участие в 16-то издание на Европейския шампионат по Таекуон-До ITF в Благоевград.

Пълната зала " Скаптопара " събра десетки фенове на бойния спорт, като уредниците от българската федерация ITF са се погрижили изискванията за всички да бъдат на високо професионално равнище. Президентът на Европейската федерация Гранд Мастър 9-ти дан Майкъл Прюит от Уелс следи по-голяма част от квалификациите при децата и юношите, като на няколко пъти британецът похвали домакините за съвършената работа по организацията.

Спортният министър Красен Кралев изпрати приветствен адрес, в който пожела триумф на всички участници и най-хубавите да си тръгнат със златните медали. Надпреварата е във възрастовите групи: деца (10-11годишни), деца ( 12-13 г.), девойки и юноши ( младша 14-15г), юноши и девойки ( старша, 16-17г), мъже и дами над 18 години.

Родните състезатели са от 21 клуба и тъкмо 187 таекуондисти пазят достойнството на България в другите възрасти и дисциплините спаринг самостоятелно и спаринг отборно. Официалното разкриване ще бъде по-късно довечера, а на следващия ден от 9:00 сутринта стартират борбите при мъжете и дамите. Входът за фенове в залата е свободен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР