Петролна база е подпалена в сряда сутринта в близост до

...
Петролна база е подпалена в сряда сутринта в близост до
Коментари Харесай

Гори руска петролна база до Кримския мост

Петролна база е подпалена в сряда сутринта наоколо до Кримския мост, който свързва континенталната част на Русия с анексирания украински полуостров. Информацията първо бе оповестена в съветски обществени мрежи, а по-късно бе доказана от съветски формален представител, представен от Ройтерс, съобщи Медиапул.

Това се случва няколко дни откакто Москва упрекна Украйна за нападението против петролното хранилище в Севастопол.

В обществените мрежи са оповестени видеоклипове на пожара, които демонстрират пламъци и черен пушек, издигащи се над огромни резервоари. Ройтерс оповестява, че не може без значение да ревизира достоверността на видеоклиповете.

“Пожарът е систематизиран от най-високата степен на компликация за преодоляване “, сподели в приложението за известия Telegram Вениамин Кондратиев, който губернатор на Краснодарския край. Той оповестява, че няма жертви поради пожара.
 
Кондратиев оповестява, че пожарът е избухнал в село Волна. Селцето е покрай Кримския мост над Керченския проток, който е съществена пътна артерия за съветските сили до Крим.

 

WATCH: Fuel depot on fire in Volna, Russia near the Crimean bridge. Cause unknown
— BNO News (@BNONews)
 

Инцидентът се случва единствено няколко дни откакто дрон подпали съветско вместилище за гориво в кримското пристанище Севастопол в събота. Украйна не пое отговорност за офанзивата в Севастопол. През уикенда обаче армията на Киев сподели, че подкопаването на съветската логистика е част от подготовката за контранастъплението, подкрепено от нови доставки на по-мощни западни оръжия.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР