Петролът поевтиня днес в азиатската търговия, след като проучване на

...
Петролът поевтиня днес в азиатската търговия, след като проучване на
Коментари Харесай

Петролът поевтиня в азиатската търговия

Петролът поевтиня през днешния ден в азиатската търговия, откакто изследване на Ройтерс сподели, че темпът на напредък на международната стопанска система евентуално ще се забави поради комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай. В същото време загубите бяха лимитирани поради напрежението в Близкия изток, съобщи Ройтерс.

Лондонският Брент от Северно море, чиято цена е референтна за европейския пазар, поевтиня с 24 цента или с 0,4 на 100 до 63,15 $ за барел. Същите договори нарастнаха през вчерашния ден с 0,3 на 100.

Американският лек недопечен нефт намали котировките си с 5 цента или с 0,1 на 100 до 55,97 $ за барел след покачването с 0,25 на 100 през вчерашния ден.

Има риск темпът на международния стопански напредък да се забави макар упованията, че повече огромни централни банки ще намалят лихвите си или ще либерализират още повече паричната си политика. Това е заключението он проучване на Ройтерс измежду 500 икономисти, които не престават да се притесняват от последствията от комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР