Петричкият адвокат Павлик Узунов, обвинен в жесток побой на свой

...
Петричкият адвокат Павлик Узунов, обвинен в жесток побой на свой
Коментари Харесай

Авдокатът, пребил приятел в Петрич, е невменяем и излиза на свобода

Петричкият юрист Павлик Узунов, упрекнат в нечовечен побой на собствен другар, излиза на независимост.

Съдебномедицинска експертиза, по искане на отбраната на юриста, откри, че е неуравновесен и не може да носи наказателна отговорност. Заключението бе показано в Окръжен съд – Благоевград, който назначи психиатричната експертиза.

Заради психологичното му заболяване, окръжните магистрати постановиха 60-годишния Узунов да бъде освободен от ареста. Очаква се прокуратурата да изиска той да бъде настанен за лекуване в здравно заведение. 

Павлик Узунов бе упрекнат за причиняване на междинна телесна щета на 66-годишния Любомир Стойков, който двайсетина дни преди случая го приютил да живее в неговия дом.  На 23 април двамата се скарали, тъй като Узунов, с изключение на, че живеел в дома на Стойков, изискал от него за следващ път пари. След като домакинът му отказал, юристът, който е с отнети права, се нахвърлил да го бие. Съборил го на земята и скачал върху тялото му. Пострадалият бе признат в болница с вътрешен кръвоизлив, 11 счупени ребра и фрактура на лявата ръка. 
Преди време 60-годишният юрист се изнесъл да живее в столицата, само че по-късно още веднъж се върнал в Петрич. Оказало се, че няма къде да живее и Стойков го приютил. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР