Петрич. Започва международният музикален фестивал за нова популярна песен Златен

...
Петрич. Започва международният музикален фестивал за нова популярна песен Златен
Коментари Харесай

Започва международният музикален фестивал за нова популярна песен „Златен кестен“ в Петрич

Петрич. Започва интернационалният музикален фестивал за нова известна ария „ Златен кестен. Той ще се организира през днешния ден и на следващия ден на открита сцена на градския площад в Петрич. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Форматът дава обещание още веднъж музикални страсти, неповторими гласове, хитови реализатори и специфичното присъединяване на балет „ Нова “. Най-голямото музикално събитие в община Петрич ще показа реализатори от страната и чужбина в състезанието за нова ария. В първата вечер на фестивала, която ще стартира от 20.00 часа, гостуващ реализатор ще бъде Борис Солтарийски.
Във втората фестивална вечер на 5 октомври от 20.00 часа ще бъде и формалната гала за награждаване на класираните реализатори. За положителното въодушевление на публиката ще се грижат също и гостуващите реализатори Дара и Папи Ханс.
Музиката, която зарежда и цялата страст, е обединена в звездните нощи на „ Златен кестен “ 2019 година Организатори на фестивала са Община Петрич и Народно читалище „ Братя Миладинови – 1914 “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР