Петрич. За 11-те години от инициативата Да пуснем корени в

...
Петрич. За 11-те години от инициативата Да пуснем корени в
Коментари Харесай

Калин Каменов, кмет на Враца: За 11-те години от инициативата „Да пуснем корени в България” пред храма на Ванга сме засадили повече от 1000 дръвчета

Петрич. За 11-те години от самодейността „ Да пуснем корени в България ” пред храма на Ванга сме засадили повече от 1000 дръвчета. Това сподели по време на събитието нейният създател и кмет на Община Враца Калин Каменов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ - Пирин . „ Благодаря на цялата регионална конструкция на ГЕРБ - Благоевград, на всички кметове и зам.-кметове, на регионалния шеф, на Цветан Цветанов, че 11 години се включват в тази самодейност. Идеята ми е всяка година да надграждаме и облагородяваме към засадените дървета, защото към този момент задоволително сме засадили и може да се каже, че тук даже сме построили една гора “, съобщи Каменов. Той изясни, че концепцията му е към дърветата да стартират да се построяват пейки, тъй че след години, когато остареят, да им бъде прелестно да дойдат тук, с цел да си почиват. Калин Каменов честити празника на всички, които почитат смисъла на красивата българска дума „ благодаря “, която значи да създаваш и да даряваш положително. По думите му тази самодейност е ориентирана към това, че би трябвало да сътворяваме, а освен да консумираме.
От своя страна, заместник-министърът на външните работи и ръководител на Младежи - ГЕРБ Георг Георгиев благодари на всички структури, които за 11-та поредна година провеждат тази самодейност. „ Самият факт, че продължаваме толкоз време демонстрира, че ние в действителност сме пуснали корени в България. Не бива да стопираме да се питаме дали обаче сме станали по-добри хора, тъй като когато мислим за това, имаме разцвет “, сподели още той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР