Петрич. В историята на общината има дати, събития и личности,

...
Петрич. В историята на общината има дати, събития и личности,
Коментари Харесай

Димитър Бръчков, кмет на Петрич: В историята на общината има дати, събития и личности, които заслужават уважение, а сега има хора, борещи се за по-стабилно бъдеще

Петрич. В историята на общината има дати, събития и персони, които заслужават почитание, а в този момент има хора, борещи се за по-стабилно бъдеще. Това сподели кметът Димитър Бръчков по време на празничен концерт, отдаден на празника на Петрич, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Пирин . „ Днес сме дружно, с цел да отбележим празника на Петрич, който съответствува с Деня на с храбростта, а това не е инцидентно, тъй като в историята ни има дати, събития и персони, които заслужават почитание. А през днешния ден има хора, които градят бъдещето на общината ”, сподели още Димитър Бръчков. Той добави, че обликът на петричани е комплициран, защото в себе си събира борбеност, неотстъпчивост, родолюбие. „ Тази комплексност ни дава увереността, че ще вървим напред. Трябва да се замислим какво вършим, да дадем всичко от себе си, с цел да развиваме общината ”, добави Бръчков. Той означи, че доста постоянно петричани доближават върхове. „ Благодарение на тези хора се построява и имиджът на Петрич. Уверен съм в просперитета на общината, само че единствено дружно ще успеем. Ние, петричаните с нашето усърдие и нововъведение можем да градим и надградим бъдещето на нашата община ”, акцентира Бръчков. Той пожела на петричани – Св. Георги да закриля всички, да бъдат живи и здрави и да имат повече религия в положителното.
По мотив празника на Петрич приветствени адреси са получени от президента Румен Радев, генерал-майор Груди Ангелов, шеф на Военна академия „ Георги Раковски ” и Националното съдружие на общините, от Синдиката на българските учители и други.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР