Петрич. В днешното издание на предаването Петрич – древен и

...
Петрич. В днешното издание на предаването Петрич – древен и
Коментари Харесай

Акценти в предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ - Пирин

Петрич. В днешното издание на предаването „ Петрич – античен и вековечен “ по Радио „ Фокус “ – Пирин още веднъж ще проследим настоящите тематики за Община Петрич.

Развитието на туризма е един от главните цели за Община Петрич, по тази причина от началото на първия мандат на кметът Димитър Бръчков и неговият екип до през днешния ден непрекъснато се работи за неговото рационализиране. А резултатите от положеният труд към този момент са на разположение. Тази година Община Петрич е номинирана в шест разнообразни категории в Годишните награди на Министерството на туризма. Кои са те и какво бе реализирано през годините за развиването на туризма ще ни каже Гергана Сандъкчиева от Туристическия информативен център. Преди да ѝ дадем думата в резюме ще си напомним какви типове туризъм предлага Община Петрич.

Във втората част от предаването за следващ път ще се върнем в историята на България и по-конкретно на петричкия район, с цел да забележим какво се случва в региона след подписването на Ньойският контракт.

Очакваме и Вас на телефоните в студиото 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: [email protected], с цел да коментирате всичко, което Ви интересува във връзка с втората по величина община в Благоевградска област – Петрич.
Слушайте предаването „ Петрич – античен и вековечен “, с цел да опознаете, само че и да обикнете античната и безконечна – Община Петрич.
Предаването „ Петрич – античен и вековечен “ се излъчва на честотите на Радио „ Фокус “ – Пирин всеки понеделник от 15,00 до 16,00 часа с водещ Ливия Нинова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР