Петрич. Най-важното е музиката да е движещата сила, а не

...
Петрич. Най-важното е музиката да е движещата сила, а не
Коментари Харесай

Владимир Ампов – Графа, музикант: Най-важното е музиката да е движещата сила, а не парите и славата, защото те много бързо могат да изчезнат

Петрич. Най-важното е музиката да е движещата мощ, а не парите и славата, тъй като парите и славата доста бързо могат да изчезнат. Това сподели в изявление за предаването „ Петрич – античен и вековечен “ на Радио „ Фокус “ – Пирин музикалният реализатор и продуцент Владимир Ампов – Графа. Той означи, че постоянно повтаря на своите актьори, само че и на други, занапред и в музикалния ефирен формат, в който взе участие по една от националните малките екрани – най-важното е музиката да е движещата мощ, а не парите и славата. „ Парите и славата доста бързо могат да изчезнат, а музиката не би трябвало. Тоест, когато музиката остане, това значи, че изпълнителят си е приключил добре работата “, разяснява Ампов.
По отношение на това кои песни съумяват по-лесно да се наложат, тези с видео клип, или тези без, той съобщи: „ Видеата постоянно оказват помощ, тъй като в наши дни хората „ слушат “ най-вече с очите си. В ерата на интернет една ария би трябвало да има видео, било то даже lyric – единствено с картинки или текст. Задължително е да има някаква визуализация, с цел да може песента да се схване по-лесно “, добави Ампов. По думите му почитателите са главната движеща мощ, която му дава сила да прави музика. „ Дори в последно време още веднъж не дремя доста, тъй като приготвям новия ми албум. Например преди да дойда в Петрич снимах обложката, а предния ден снимахме клипа към песента „ Кеш “. Това, което ме зарежда са цялостните зали, разпродадените билети, хората, отношението, нещата, които ми пишат, продадените албуми и по този начин нататък. Най-радостното е, че по някакъв метод думите въздействат на хората “, акцентира Ампов.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР